تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: آموزش پخت و طرز تهیه غذا ها

  1. #41
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    طرز تهیه رشته پلو









    مواد لازم برای رشته پلو:


    گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم

    پیاز متوسط: یک عدد

    رشته پلویی: ۲۰۰گرم

    برنج: ۳پیمانه

    کشمش پلویی: ۱۵۰گرم

    هل ساییده: یک قاشق مرباخوری

    زعفران آب کرده: ۲قاشق غذاخوری

    دارچین و زیره سیاه: به دلخواه ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه ) - کمی



    طرز تهیه رشته پلو:


    پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید. کمی ادویه اضافه کنید.


    کشمش را بشویید و در آبکش بریزید و در انتها به گوشت و پیاز اضافه کنید.


    برنج را که از قبل در کمی نمک خیس کرده اید، برای آبکش کردن در قابلمه ای بریزید و چند دقیقه بعد از جوشیدن برنج، رشته پلویی را اضافه کنید و همراه برنج آماده داخل صافی خالی کنید و کنار بگذارید.


    برای مخلوط کردن برنج با گوشت در قابلمه ای مناسب به دلخواه ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید و کمی زعفران به آن اضافه کنید تا ته دیگ زعفرانی شود. کمی برنج و سپس کمی از مایه اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.


    زعفران، هل ساییده و زیره را به برنج اضافه کنید. برنج آماده دم کردن است. هنگام کشیدن زعفران و هل را با بقیه برنج مخلوط کنید.

    منیع:روزنامه خراسان

  2. #42
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی)







    مواد لازم برای تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):


    تخم مرغ - ۵ عدد


    سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم


    آرد گندم - یک پیمانه


    پیاز و سیر - به میزان لازم


    تمرهندی - یک قاشق غذاخوری


    نمک و زردچوبه - به میزان لازم


    گرد لیمو - به میزان دلخواه


    روغن - به مقدار لازم


    آب - به مقدار لازم


    رب گوجه فرنگی یا گوجه نگینی خرد شده- به میزان دلخواه





    طرز تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):


    در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی های معطر را بعد از شستن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و همراه پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.


    در مرحله بعد تمرهندی را در کمی آب حل و به مایه اضافه کنید.


    آرد را در کمی آب حل و به سبزی ها اضافه کنید.


    در مرحله آخر نمک، گرد لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید مواد جا بیفتد.
    منبع:روزنامه خراسان

  3. #43
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    طرز تهیه ماش پلو یک پلوی ایرانی خوشمزه








    مواد لازم ماش پلو:


    برنج: یک و نیم پیمانه


    ماش: نصف پیمانه


    پیاز: یک عدد بزرگ


    فلفل سبز: ۲ تا ۳عدد


    زردچوبه: یک چهارم قاشق مرباخوری


    زنجبیل: یک چهارم قاشق مرباخوری


    دانه خردل: یک قاشق مرباخوری


    زیره: یک قاشق مرباخوری


    برگ بو: ۳-۲عدد


    هل ساییده شده: ۱ تا ۲عدد


    میخک: ۲عدد


    روغن: یک قاشق غذاخوری


    برگ گشنیز: به میزان کافی


    نمک: به میزان کافی



    طرز تهیه ماش پلو:


    برنج و ماش را خیس کنید.سپس پیاز و گشنیز را ریز کنید.


    دانه خردل، زیره و برگ بو را در روغن تفت دهید.


    پیاز، زنجبیل، فلفل سبز خرد شده را کمی در روغن تفت دهید، بقیه ادویه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.ماش و برنج را از صافی رد و به ادویه اضافه کنید و تفت دهید.


    زردچوبه، نمک و آب به میزان کافی اضافه کنید و بگذارید به صورت دمی بپزد.
    منبع روزنامه خراسان

  4. #44
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    طرز تهیه شامی گیلانی








    مواد لازم برای تهیه شامی گیلانی:


    گوشت گوسفند: ۲۵۰گرم


    لپه خیس شده: ۲۵۰گرم


    نخود آبگوشتی خیس شده: ۲۵۰گرم


    سیب زمینی متوسط: یک عدد


    پیاز متوسط: یک عدد


    نمک و فلفل: به میزان لازم


    تخم مرغ: یک عدد


    زردچوبه و نمک: به میزان لازم


    آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری



    طرز تهیه شامی گیلانی:


    ابتدا گوشت را در قابلمه مناسبی گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا کمی پخته شود. پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس نخود و لپه ای را که از قبل خیس کرده ایم به آن می افزاییم.


    وقتی گوشت، نخود و لپه پخت، نمک، فلفل، سیب زمینی و پیاز را به بقیه مواد اضافه می کنیم.


    در حالی که قابلمه روی حرارت ملایم قرار دارد، صبر می کنیم تا کاملا آب آن خشک شود. قابلمه را از روی حرارت برمی داریم تا مواد کمی سرد شود سپس مواد را کاملا چرخ می کنیم تا به صورت خمیر یکدست شود. در ادامه کمی نمک، فلفل و تخم مرغ را اضافه می کنیم و آن را به صورت کتلت در روغن سرخ می کنیم.

    منبع روزنامه خراسان

  5. #45
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض





    مواد لازم

    گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو

    نخود 2 پیمانه

    لوبیا رشتی 1 پیمانه

    لوبیاچیتی 1 پیمانه

    لوبیا سفید 1 پیمانه

    ماش 1 پیمانه

    عدس 1 پیمانه

    بلغور گندم 3 پیمانه

    برنج نیمه 1.5 پیمانه

    پیاز نیم کیلو

    نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

    ریشه جوز هندی آسیاب شده 70 گرم

    زنجبیل و دارچین 1 قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری

    هل ساییده کمی


    طرز تهیه

    * ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب‌پز می‌کنیم، وقتی آماده شد آن‌ها را رشته‌رشته می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

    * حبوبات را هم قبلاً می‌پزیم و کنار می‌گذاریم.

    * بلغور گندم را در آب جوشیده می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می‌زنیم.

    * وقتی آماده شد برنج را اضافه می‌کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشت‌های رشته شده را می‌ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا غذا کاملا جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می‌کنیم.


    تذکر

    در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.





    منبع: آکاایران

  6. #46
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض



    مواد اولیه

    گوشت چرخ شده 200 گرم

    عدس پخته یک و نیم لیوان

    اسفناج پخته‌شده یک فنجان

    پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    رازیانه دو قاشق مرباخوری

    تخم گشنیز دو قاشق مرباخوری

    جوز هندی (ساییده شده) دو قاشق مرباخوری

    خمیر پیراشکی یا خمیر آماده‌ی فیلو


    طرز تهیه

    * گوشت چرخ‌کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت ‌داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می‌زنیم و با یک فنجان آب می‌گذاریم تا بپزد.

    * سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل می‌زنیم و با میکسر خوب له می‌کنیم. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار می‌گذاریم.

    برای درست کردن جوشواره‌ها به دو طریق می‌شود عمل کنیم:
    آش

    1- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز می‌کنیم و قالب می‌زنیم و داخل لواش‌ها را با مقداری از مواد پر می‌کنیم و با لواش دیگری روی آن را می‌پوشانیم و با چنگال چین می‌کشیم.



    2- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردیم به فاصله از مواد روی سطح آن می‌گذاریم و با لواش دیگری روی آن را می‌پوشانیم و با فاصله آن‌ها را برش می‌زنیم و با چنگال چین می‌کشیم.



    * قابلمه‌ای را پر از آب کرده روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد و سپس جوشواره‌ها را داخل آب در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له و وا برود. جوشواره‌ها را داخل آبکش ریخته کنار می‌گذاریم.

    * باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و اسفناج خام را خرد کرده به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم و باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن ریخته با یک لیوان آب می‌گذاریم اسفناج بپزد و جا بیفتد و سس جوشواره‌ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.

    * این غذای بومی بجنوردی به نوعی شبیه به غذای راویولی ایتالیایی است. برای درست کردن آن می‌توان از خمیر راویولی هم استفاده کرد ولی چون این یک غذای سنتی - بومی است با خمیر خانگی بهتر و خوشمزه‌تر می‌شود.

    امیدوارم این غذا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.




    منبع: شیندخت

  7. #47
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    شیر پلوی تبریزی



    مواد اولیه

    برنج سه و نیم پیمانه

    کره 200 گرم

    شیر چهار پیمانه

    زعفران یک قاشق چای‌خوری

    نمک یک قاشق چای‌خوری

    کشمش پلویی یک پیمانه

    دارچین نصف قاشق چای‌خوری

    فیله مرغ 500 گرم

    پیاز داغ یک پیمانه

    خلال پسته یک پیمانه

    آب دو پیمانه

    آب پیاز به میزان لازم

    گلاب 1/3 پیمانه


    طرز تهیه

    * فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

    * برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

    * نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

    * آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

    * نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

    * کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

    * فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

    * برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.


    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 132 - غزاله تقوی، کارشناس آشپزی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •